Thermaflex genomineerd voor BOV trofee 2013

Thermaflex, de bedenker en producent van innovatieve en duurzame oplossingen voor efficiënte distributie van warmte en koude, is genomineerd voor de BOV trofee 2013.

Het BOV trofee thema voor 2013 is “tegen de stroom in, met volle kracht vooruit”. Een thema dat uitstekend past bij Thermaflex. De voorzitter van de BOV-trofee, de heer van Dortmont, was aangenaam verrast. “Aan de buitenkant zie je niet wat er daadwerkelijk bij een bedrijf gebeurt”. Hij was voornamelijk verrast over de visie, het internationale karakter van Thermaflex en de wijze waarop Thermaflex in de verschillende landen acteert.

BOV staat voor Beste Ondernemers Visie. Zoals de naam al zegt, wordt gezocht naar de beste ondernemer. Omdat er vele soorten ondernemers, bedrijven en branches zijn, wordt dit jaarlijks getoetst binnen een bepaald thema. De jury speelt hierbij een belangrijke rol. De juryleden zijn lokale ‘captains of industry’ uit allerlei disciplines die een scherp en evenwichtig beeld vormen over de kandidaten.

Betere toekomst
Voor Thermaflex is de nominatie wederom een bevestiging van de strategie die het bedrijf hanteert. Thermaflex levert met haar systemen en oplossingen een bijdrage aan de besparing op en verduurzaming van energie en daarmee aan een betere toekomst voor volgende generaties. CEO van Thermaflex Gerrit Jan Baars zegt daarover: “Velen in en om Thermaflex beschikken over een flinke dosis ondernemerschap en visie, de kunst is echter om dat intern en extern te verbinden, om zo gedeeld inzicht en kritische massa voor duurzame verandering te bereiken. En dat lukt ons steeds beter!”

Thermaflex Groep
Sinds 1976 ontwikkelt, produceert en levert de Thermaflex Groep innovatieve en duurzame oplossingen en systemen voor efficiënte distributie van warmte en koude. Dit zijn oplossingen die inmiddels in meer dan 45 landen worden toegepast. Het minimaliseren van energieverliezen staat voorop, en het gebruik van duurzame energiebronnen wordt gestimuleerd.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Thermaflex Isolatie b.v.

Links