Kennissessies op Vakbeurs Energie & Besparing 2013: Dag 2

16 april 2013 - 18 april 2013

Van 16 april tot 18 april vindt de vakbeurs Energie & Besparing plaats in de Evenementenhal Venray. Op de beurs komen alle facetten van energiebesparing aan bod, variërend van energiedistributie tot luchtbehandeling. De beurs is onder meer interessant voor iedereen die actief bezig is met energiebesparing in utiliteitsbouw, hoogbouw en woningbouw.

Tijdens de tweede dag van de beurs zijn er vier inspirerende kennissessies om aan deel te nemen. De sessies belichten de volgende thema’s:

Douwe de Jong, Senior Adviseur Duurzame Leefomgeving bij DGMR, presenteert aan de hand van voorbeelden en praktijkervaring wat relevant is voor verduurzaming.

De kennissessie van Martin Koppenhol, VBI, gaat in op duurzame bouwvormen.

Edzard Hendriks en Rob Wesel van Recticel Nederland presenteren een uniek gevelconcept, ontwikkeld voor de renovatiemarkt.

René Driessen, Manager Light Solutions & Projects bij Osram, presenteert over energie-efficiënte LED-lichtsturing.

Klaas Schuring, CEO bij KIC-InnoEnergy Benelux, presenteert de introductie van de EIT met KIC InnoEnergy.

Inschrijven
Partijen die zich in willen schrijven voor een of meerdere kennissessies, kunnen het aanmeldingsformulier invullen. Een inschrijving voor een of meerdere kennissessies betekent dat u automatisch ingeschreven bent voor Energie & Besparing 2013.

Deel dit artikel

permalink