Duurzaam groen spijlenhekwerk

Grence, een duurzaam groen spijlenhekwerk van Heras, legt de nadruk op duurzaamheid met een betaalbare prijs. Het productieproces is schoner, met tot 75 procent minder co2-uitstoot. Dat is volgens Heras het resultaat van een innovatieve productietechniek, Heras Stent Technology. Voordelen van deze productietechniek zijn een schoner productieproces, fraaier uiterlijk van het hekwerk en een lagere kostprijs.  

Grence is volgens Heras het groenste spijlenhekwerk tot nu toe. De sleutel van het succes schuilt volgens de organisatie in de nieuwe productietechniek Heras Stent Technology. Deze innovatie maakt lassen overbodig, wat een aantal voordelen met zich meebrengt. Zo is het productieproces minder arbeidsintensief en is de co2-uitstoot lager. Dat maakt de gehele productie van Grence energiezuinig, met het behoud van de kwaliteit. Het product is standaard leverbaar in zeven RAL-kleuren, in hoogtematen van een tot twee en halve meter.

De ontwikkeling van Grence begon naar aanleiding van een klantenonderzoek, waaruit bleek dat het ideale hekwerk moet voldoen aan de volgende kenmerken: zo min mogelijk milieubelasting, robuust en value for money. Met die drie kenmerken in het achterhoofd begon de productie.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Heras B.V.