Deense Thermapipe toegevoegd aan Thermaflex

Thermaflex is begin 2013 uitgebreid met het Deense Thermapipe ApS. De nieuwe vestiging opereert onder de noemer Thermaflex Nordic ApS. Kernactiviteit van de organisatie is het leveren van duurzame en milieuvriendelijke oplossingen voor efficiënte distributie van warmte en koude.

De toevoeging van Themapipe aan Thermaflex is volgens de organisatie een kans om de activiteiten binnen de Scandinavische energiemarkt vorm te geven. Met de toevoeging moet Thermaflex in staat zijn om beter te voldoen aan de vraag naar energie-efficiënte oplossingen vanuit Scandinavië. Met de nieuwe dochteronderneming is de markt niet langer alleen beperkt tot Denemarken, maar bereikt het de gehele Scandinavische markt.

Groot potentieel
Thermaflex noemt het potentieel groot, omdat het gebruik van duurzame hernieuwbare energie via stadsverwarming in Noord-Europa een hoge prioriteit heeft. De onderneming blijft, door het opbouwen van langdurige en intensieve relaties, bijdragen aan het ontwikkelen van innovatieve duurzame ideeën. Het doel hiervan is om de impact op het milieu en de samenleving te minimaliseren.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Thermaflex Isolatie b.v.