Netwerk KNX groeit met vier nieuwe partners

Het netwerk van KNX breidt zich uit met vier nieuwe GroothandelsPartners. De bedrijven Van Egmond Elektrogroothandel, Elauma/Waagmeester, Schuurman Groothandel in Elektrotechniek en Solar zijn vanaf begin april toegetreden als KNX GroothandelsPartners.

Door lid te worden van het KNX-netwerk geven de bedrijven een signaal af naar de markt dat zij een actieve rol vervullen in de markt voor woning- en gebouwautomatisering en ook willen meehelpen om deze groeimarkt verder uit te bouwen. Leden van het netwerk krijgen een stem in het bestuur van de vereniging en de mogelijkheid om te participeren tijdens netwerkbijeenkomsten van KNX Nederland.

KNX-netwerk
Naast deze vier nieuwe partijen zijn eind vorig jaar en begin dit jaar drie andere groothandelaren toegetreden tot het netwerk: Oosterberg, Technische Unie en Rexel. Naast de groothandelbedrijven bestaat het netwerk van KNX uit fabrikanten van KNX-gecertificeerde producten. Ook fabrikanten en leveranciers van producten en systemen die met KNX-systemen samenwerken zijn onderdeel van het netwerk. Naast deze partijen kent het netwerk kennispartners onder de noemer KNX Associates en zijn er een kleine driehonderd installateurs, system integrators en adviseurs aangesloten, de zogenaamde KNX Professionals.

Netwerkbijeenkomst
De eerstvolgende netwerkbijeenkomst van KNX wordt gehouden op 18 juni 2013. Een deel van het middagprogramma richt zich specifiek op vertegenwoordigers van groothandelsbedrijven die zich bij het netwerk aansluiten. Tijdens de informatiebijeenkomst krijgen de medewerkers informatie over de KNX-markt en kunnen ze na afloop netwerken met KNX Professionals.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door KNX Nederland