Ontmoetingspunt vastgoedbranche komt met drie dagthema’s

4 juni 2013 - 6 juni 2013

De Nederlandse vastgoedbeurs Provada vindt plaats van 4 tot 6 juni 2013 in de Amsterdam Rai. Volgens de organisatie bieden de aanwezige standhouders een programma met actuele en inspirerende onderwerpen gedurende de drie dagen.

Op 4 juni wordt de beurs geopend door minister Blok voor Wonen en rijksdienst. Voor het eerst hebben de drie beursdagen een eigen dagthema, dat in de ochtend wordt geïntroduceerd in een kort seminar. Bezoekers zullen in ongeveer anderhalf uur volledig worden bijgepraat over het thema van die dag, waarna de vele standhouders zorgen voor verdieping op het thema.

Dagthema’s
De dagthema’s zijn ‘Herbestemmen, herontwikkelen of transformeren?’ op dinsdag 4 juni, ‘De creatieve stad’op woensdag 5 juni en‘Zorg (voor) vastgoedop donderdag 6 juni.Sprekers als Guy Verhofstadt, Dirk Brounen en Aad Koster zijn aanwezig, alsook de deelnemers van het Economendebat: Rick van der Ploeg, Sweder van Wijnbergen, Willem Vermeend en Coen van Oostrom.

Pleinen
Op de beursvloer worden diverse pleinen ingericht rondom een thema of organisatie. Zo kan men een bezoek brengen aan het Corporatieplein, het DGBC Plein, het NRP Plein, FM Square en het Transformatiestraatje. Het DGPC Plein kent een compleet nieuwe opzet, waarin het Green Forum en de Green Market zijn geïntegreerd.

Gulden Feniks
Het Nationaal Renovatie Platform (NRP) reikt op het eigen plein de Gulden Feniks uit, een populaire prijs voor hergebruik van bestaande gebouwen. De uitreiking vindt plaats op dinsdag 4 juni om 13.00. De kaartverkoop voor PROVADA 2013 is inmiddels gestart.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Links