Slim systeem wandgoten biedt installatiegemak

Legrand levert vanaf 1 juni 2013 het nieuwe Van Geel GWO 6 wandgootsysteem. Dit slimme systeem is gemakkelijker te installeren, is functioneler en behoudt het uiterlijk van de voorgaande goten. Andere voordelen zijn het lichtere gewicht van de dakgoten en meer ruimte voor de kabels.

Het systeem wordt geleverd met de zogenaamde GWO 6 Snapper, een multifunctionele clip die de voeding- en datakabels scheidt en de kabels op de juiste plaats houdt. Dit levert tijdswinst op bij het monteren van de bekabeling. Een ander voordeel van de snapper is de extra dekselondersteuning.

Installateurs kunnen in de romp, aan de Snapper en aan een nieuwe koppeling meerdere aardingspunten toevoegen. Beschermfolie aan de boven- en onderzijde van de wandgootrompen zorgt voor extra bescherming tijdens de bouw.

Lichter en minder milieubelastend
De GWO 6 wandgootromp wordt in tegenstelling tot de huidige wandgoten niet langer uitgevoerd met een C-rail. Het systeem wordt daardoor lichter, eenvoudiger af te korten en minder milieubelastend. De GWO 6 wandgoten zijn geschikt voor de inbouw van Mosaic en traditioneel schakelmateriaal. Vanaf eind augustus is ook een prefab Mosaic unit met GST-18 chassisdelen leverbaar.    

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Legrand Nederland B.V.