Award voor duurzaam innovatief business model

21 juni 2013

De eerste Erasmus Energy Business Award wordt op 21 juni tijdens het Erasmus Energy Forum in Rotterdam uitgereikt.

De Erasmus Energy Business Award gaat naar een persoon, organisatie of bedrijf met een innovatief concept of business model op het gebied van duurzame energie. Het concept of model dat het meest bijdraagt aan de kwaliteit van leven, zakelijk succes of duurzaamheid in het algemeen, wint.

De winnaar van de award krijgt de gelegenheid om tijdens het Forum in een tijdsbestek van vijf minuten het publiek te informeren over het concept. Daarnaast wordt er namens de winnaar € 2.500 gedoneerd aan het United Nations Foundation fonds voor Energie en Klimaat.

Erasmus Energy Forum
De tweede editie van het Erasmus Energy Forum wordt op 21 juni gehouden, onder de titel ‘Reinventing the Energy Landscape’ delen key opinion leaders uit wetenschap, politiek en het bedrijfsleven hun meest recente inzichten over de uitdagingen van de toekomstige energievoorziening. Daarbij staan E-mobility en ‘smart homes’ centraal.

Meer informatie over de award, nominaties en het Forum is beschikbaar op de website van Rotterdam School of Management Erasmus University.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Links