Energiebesparing door isolerend lichtkoepelglas

JET BIK komt met drie nieuwe producten: de BIK Lichtkoepel Glas, Lichtkoepel Glasraam en een Dakluik. Volgens JET BIK onderscheiden de producten zich door veiligheid, rendement en de hoge isolatiewaarde.

Het eerste nieuwe product is de BIK Lichtkoepel Glas, een kant-en-klaar energiebesparend product, dat bestaat uit een geïsoleerde rechte opstand en een gemonteerd glasraam. Volgens de organisatie is het glas te combineren met iedere gewenste BIK Lichtkoepel, in kleur, vorm en aantal isolerende schalen.

Kenmerken
Andere kenmerken zijn dat het glas onderhoudsarm en door de specifieke vorm veelal zelfreinigend is. Daarnaast is het product voorzien van het kenmerk Politiekeurmerk Veilig Wonen. Het tweede nieuwe product, het glasraam, kan tussen een bestaande opstand en lichtkoepel geplaatst worden, zodat de thermische isolatiewaarde verbetert.

Dakluik
Het BIK Dakluik moet een veilige toegang tot het platte dak bieden en heeft een lichtgewicht aluminium deksel, met daarnaast een dubbelwandige geïsoleerde stalen opstand. De ergonomisch geplaatste handgreep en de gasveren zorgen voor een ‘soft opening en closing’. Wanneer het luik open staat, vergrendelt deze automatisch, wat bijdraagt aan de veiligheid. JET BIK voegt toe dat de producten zowel voor nieuwbouw als renovatie zijn in te zetten.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Links