Seminar gaat in op uitdagingen renovatiesector

19 juni 2013

Duco Ventilation & Sun Control organiseert in de maand juni vier gratis seminars. De centrale thema’s tijdens de evenementen zijn uitdagingen in de renovatiesector en natuurlijke ventilatie met WTW.

Volgens de organisatie gaan twee marktonafhankelijke sprekers tijdens de seminars dieper in op actuele thema’s waarin natuurlijke ventilatie een belangrijke rol vertolkt. Een adviseur van Duco toont als afsluiter welke mogelijkheden binnen dit plaatje passen.

Ir. Haico van Nunen, adviseur bij Bouwhulpgroep bijt het spits af als spreker. Hij legt het accent op bestaande wijken en buurten en gaat dieper in op het brede verhaal van renovatie. Logisch, vindt Duco, want dit segment in de bouwsector gaat volgens de organisatie alleen maar aan belang winnen in de toekomst.

Van Nunen geeft zijn visie en staaft dit onder meer aan de hand van het unieke renovatieproject ‘De Poorters van Montfoort’, het eerste renovatieproject volgens de principes van Active House, waarbij een A++ label behaald werd.

Jerôme Eijsackers
De tweede spreker is Jerôme Eijsackers, senior adviseur bouwfysica en duurzaamheid/adjunct-directeur van adviesbureau Peutz, aan het woord. Eijsackers behandelt enkele concepten van dichtbij om aan te tonen hoe restwarmte benut kan worden in combinatie met natuurlijke ventilatie.

Duco meldt dat de gratis seminars plaatsvinden op vier verschillende locaties in Nederland, telkens in een Van der Valk hotel:

woensdag 19/06: Eindhoven 
donderdag 20/06: Schiphol
dinsdag 25/06: Duiven (Arnhem) 
woensdag 26/06: Hengelo

Seminars starten om 09.00 u en eindigen rond 12.15 u.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door DUCO Ventilation & Sun Control