Zakenleiders vormen Europese Cradle to Cradle Certified adviesraad

Vooraanstaande zakenleiders uit Europa vormen een Europese ‘Cradle to Cradle Certified’ adviesraad. De adviesraad moet ervoor zorgen dat nog meer productontwerpers- en ontwikkelaars in Europa het Certified Product Program aannemen.

Gerrit Bruggeman, Managing Partner Real Time Branding en Board Room Advisor, is voorzitter van de nieuw opgezette raad. Daarnaast maken Henk van Houtum, Director Strategy & Innovation van Van Houtum B.V., Philip Malmberg, CEO van Ecover en Claire Teurlings, medeoprichter Cooperation of Good, deel uit van het initiatief.

Enthousiast
Warner Philips, voorzitter van de Raad van Bestuur van het Cradle to Cradle Products Innovation Institute is enthousiast over de vorming van de adviesraad: “We zijn verheugd dat deze getalenteerde leiders ons bijstaan in ons streven om van Cradle to Cradle Products Certification wereldwijd een succes te maken”.

Roy Vercoulen, vicepresident Europe gaat mee in die opvatting: “Ik vertrouw erop dat de steun van deze leiders meer gewicht voor ons in de schaal zal leggen, waardoor er meer deuren voor ons zullen worden geopend.”

Certified Product Program
Het Certified Product Program is een systeem voor het aanmoedigen, erkennen en certificeren van de voortdurende commitment, innovatie en prestatie om producten te maken die veilig, gezond en deel van een circulaire economie zijn.

Foto: (vlnr) Warner Philips (voorzitter van de Raad van Bestuur van het Instituut), Roy Vercoulen (vicepresident Europe), Henk van Houtum (Director Strategy & Innovation), Van Houtum B.V.), Claire Teurlings (medeoprichter Cooperation of Good), Philip Malmberg (CEO Ecover) en Gerrit Bruggeman (Managing Partner Real Time Branding en Board Room Advisor).

Deel dit artikel

permalink

 

 

Links