Duurzame werkomgeving speerpunt bij nieuw hoofdkantoor

Het nieuwe hoofdkantoor van Beiersdorf N.V. aan De Passage 126-136 te Amsterdam is door huisvestingsadviseur AOS Studley officieel overgedragen. Het gebouw beschikt over een duurzame werkomgeving met betonkernactivering. Beiersdorf N.V. is onder andere bekend van de merken NIVEA, Eucerin en Hansaplast.

AOS Studley was verantwoordelijk voor de locatiekeuze en de huuronderhandelingen namens Beiersdorf en tekende tevens voor het ontwerp van de nieuwe kantooromgeving en de Turn Key realisatie daarvan. G&S Vastgoed - ontwikkelaar van het gebouw - was ten tijde van de transactie de verhuurder en inmiddels is het gebouw verkocht aan APF International, waarbij DTZ Zadelhoff optrad als verhurend makelaar. De doorlooptijd van het totale project bedroeg negen maanden.

Duurzame werkomgeving
Volgens AOS Studley beschikt het gebouw over een zeerduurzame werkomgeving met betonkernactivering en transparante inrichting. Een flexibele ICT-omgeving en moderne audiovisuele middelen voor de vergaderzalen ondersteunen het nieuwe werken. Dynamische werkplekken in een ARBO-verantwoorde werkomgeving moeten tot minder ziekteverzuim en hogere productiviteit leiden.

De integrale aanpak van AOS Studley met gebruikmaking van de unieke data uit de AOS BenchBase® (de grootste database van de Benelux voor vastgoed- en exploitatiecijfers) heeft geleid tot een vermindering van de facilitaire kosten over de gehele huurperiode.

AOS Studley
AOS Studley is een onafhankelijk internationaal advies- en projectmanagement bureau op het gebied van huisvesting en facilitair management, volledig gericht op de belangen van kantoorgebruikers. Volgens de organisatie leidt de integrale aanpak tot een optimale balans tussen investerings- en exploitatiekosten.

Foto: Wil de Koning, Country Manager van Beiersdorf  en AOS Studley directeur Harold Coenders.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Links