Experts brengen kansen energiebesparing in beeld

3 juni 2013

De Provincie Overijssel organiseert op 3 juni van 15.00 tot 20.00 uur de bijeenkomst ‘Slim Energie Thuis: aan de slag! Scoor meer omzet met duurzaam renoveren!’ voor ondernemers in de bouwsector.

Tijdens de bijeenkomst worden de kansen voor energiebesparing in de bestaande woningvoorraad, lokaal en regionaal, in kaart gebracht door experts van Bouwend Nederland, Uneto-VNI en Syntens Innovatiecentrum.

Inzicht in beleid en mogelijkheden
Marketinggoeroe Niels Götz presenteert de deelnemers van de bijeenkomst hoe woningeigenaren denken en doen. Daarnaast geven alle Overijsselse gemeenten inzicht in hun beleid en de mogelijkheden. Ook wordt er tijdens deze bijeenkomst meer informatie gegeven over het Overijsselse project ‘Slim Energie Thuis’ en kan worden geluisterd naar praktijkverhalen die inspireren. De organisatie van het evenement meldt dat er volop ruimte is om zaken met elkaar te bespreken.

Aanmelden
Ondernemers uit de bouwsector kunnen zich kosteloos inschrijven voor de 150 plaatsen die beschikbaar zijn in het PEC Zwolle stadion. Aanmelden kan via de agenda op de website van Syntens.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Links