ICDuBo en Duurzaam Gebouwd sluiten samenwerkingsovereenkomst

Het Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen in Rotterdam en Kennisplatform Duurzaam Gebouwd hebben een samenwerkingsovereenkomst afgesloten. De organisaties hebben elkaar gevonden in dezelfde doelstelling, missie en visie voor de bouwindustrie: inspireren, informeren, ondersteunen, kennisdelen en verbinden!

Dankzij de samenwerking is het pakket voor participanten van ICDuBo uitgebreid met het lidmaatschap van Kennisplatform Duurzaam Gebouwd. Dit lidmaatschap wordt de participanten aangeboden door ICDuBo. Elke participant van het netwerk profiteert hiermee van het netwerk, de activiteiten en de producten van Kennisplatform Duurzaam Gebouwd. Door de uitbreiding met 250 leden versterkt Kennisplatform Duurzaam Gebouwd haar kennisnetwerk met toonaangevende organisaties.

Maurice van der Meer, directeur van ICDuBo, is blij met de samenwerking: “Krachten bundelen en samenwerken is de manier waarop we met ICDuBo de bouwbranche vooruit willen helpen. De samenwerking met Kennisplatform Duurzaam Gebouwd is daarbij een grote stap voorwaarts.”

Elkaar versterken
Richard Klein, Commercieel Directeur van Kennisplatform Duurzaam Gebouwd ziet alleen maar voordelen: “ICDuBO en Kennisplatform Duurzaam Gebouwd kunnen en zullen elkaar enorm versterken vanwege de gedeelde doelstelling. De organisaties vullen elkaar aan door de onderscheidende producten en diensten. Een prachtig voorbeeld van duurzame ketensamenwerking in de bouw.”

Foto: Ondertekening samenwerkingsovereenkomst door Maurice van der Meer, directeur van ICDuBo en Richard Klein, commercieel directeur Kennisplatform Duurzaam Gebouwd

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door ICDuBo