App brengt energiehuishouding in beeld

Plugwise ontwikkelde een app waarmee installateurs en eindgebruikers snel en efficiënt hun energiehuishouden in beeld kunnen brengen. Gebruikers krijgen onder andere informatie over de benodigde energiemeters, software, hardware en installatie-uren.

Volgens Plugwise kunnen gebruikers de app inzetten voor meerdere doelen. Zo is het voor installateurs mogelijk om direct offertes in te zien, eventueel korting toe te passen en vervolgens te exporteren dankzij de ‘Inventory Tool’. Met deze tool moeten dubbele administratieve werkzaamheden tot het verleden behoren.

Inventory Tool
Directeur Norbert Vroeger onderstreept het nut van de Inventory Tool: “Schrijven met een vork is niet meer nodig.” Volgens hem hebben gebruikers meteen inzicht in de verwachte besparing en terugverdientijd. Installateurs die Plugwise-producten besluiten te installeren krijgen de gelegenheid om een uitgebreide training te volgen.

Plugwise
Plugwise helpt bedrijven en particulieren bij het realiseren van energiebesparings- en milieudoelstellingen. Sinds 2006 houdt de organisatie zich bezig met het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van draadloze energiemanagement- en controlesystemen. Bedrijven en particulieren krijgen hiermee nauwkeurig inzicht en controle over energieverbruik.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Links