Liftenbouwer speelt in op uitdagingen bouwmarkt

Door het huidige economische klimaat en de afnemende groei van de bevolking wordt er steeds minder nieuwbouw in Nederland gerealiseerd. Hierdoor komt er in de bouw steeds meer nadruk te liggen op vernieuwing in de vorm van renovatie. Tegelijkertijd staan de prijzen in de bouw steeds verder onder druk en wordt dit steeds vaker een beslissende factor in aanbestedingen.

Deze trend heeft ook gevolgen voor de liftenbouw. Vanuit adviseurs, overheden en woningbouwcoöperaties is er een steeds groter wordende vraag naar liftinstallaties die gebruik maken van vrij verkrijgbare componenten. Voor liftenbouwers ligt er daarom de uitdaging om op deze veranderingen in de markt in te spelen.

Zeker voor Mitsubishi Elevator Europe, een liftenbouwer die al meer dan zestig jaar bekend staat om kwaliteit en klantgerichtheid, lag hier een grote uitdaging. Met de ontwikkeling van de MEECON productlijn heeft Mitsubishi Elevator Europe deze uitdaging serieus heeft genomen en speelt men daarmee in op de nieuwe wensen van de markt.

Uitgebalanceerde combinatie
De MEECON lift, ontwikkeld door de Mitsubishi vestiging in Veenendaal in samenwerking met Europese leveranciers en het Japanse moederconcern, is een uitgebalanceerde combinatie van een concurrerende prijs met hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Mitsubishi Elevator Europe stelt dat de organisatie hiermee bouwend Nederland een interessant alternatief biedt voor concurrenten die reeds op prijs concurreerden; dit wordt geïllustreerd door de enthousiaste reactie van de markt op de MEECON sinds de introductie.

Geïnteresseerden die nieuwsgierig zijn naar hoe de MEECON-productlijn in projecten past kunnen geheel vrijblijvend informatie aanvragen en een blik werpen op de nieuwe site van Mitsubishi Elevator Europe om inspiratie op te doen.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Mitsubishi Elevator Europe B.V.