Amsterdam RAI en Duurzaam Gebouwd lanceren Building Holland nieuwe stijl

6 mei 2014 - 8 mei 2014

Amsterdam RAI (Building Holland) en Duurzaam Gebouwd bundelen hun krachten en organiseren samen Building Holland in een compleet vernieuwde stijl. Building Holland wordt hét jaarlijkse platform voor beslissers in de woning- en utiliteitsbouw; een nieuw topevenement waar kennis- en netwerkdeling centraal staat, met topsprekers en een toonaangevend netwerk van participanten.

De bouwbranche wordt de komende jaren in een hoog tempo getransformeerd naar een industrie. Een bouwindustrie, zoals elke andere industrie met totaalconcepten, garanties en kwaliteit. De verschillende ketenpartners in de bouw zoeken op dit moment aansluiting bij elkaar voor kennisdeling, conceptontwikkeling en samenwerking.

Met het samenbrengen van alle schakels in de keten, zoals architecten, aannemers, installateurs, woningbouwcorporaties, vastgoedontwikkelaars, adviseurs en toeleveranciers tijdens een jaarlijks en landelijk platform, speelt Building Holland in op deze behoefte. De opdrachtgevers voor de bouwsector krijgen zodoende de mogelijkheid kennis te maken met de echte vernieuwing in de bouw.

Uniek evenement
Drie dagen lang vormt Building Holland het evenement waar kennis delen, inspiratie opdoen en netwerken centraal staan. Gedurende de hele dag geven sprekers van topniveau acte de présence, evenals een uniek netwerk van participanten, die gezamenlijk zorgdragen voor het samenbrengen van de beslissers in de bouw. De genodigde bezoekers kunnen naast het vrije entree ook gebruikmaken van de gratis all-in cateringfaciliteiten en een special NS-tarief (voor € 9,- retour vanaf elk station in Nederland).  

Co-making concept: voor en door de markt
Het vakevenement wordt voor en door de markt georganiseerd. Co-making met marktpartijen, kennisinstellingen en overheid staat daarom centraal. Inhoud en vorm wordt gezamenlijk uitgedacht. Marketing en sales wordt een wederzijds belang, doordat elke participant de verplichting krijgt een evenredig aantal bezoekers te waarborgen op het juiste niveau (beslissers in de bouw). De organisatie stimuleert en ontzorgt hierbij doordat partijen deelnemen via een uniek deelnamepakket: een op maat gesneden programma, all-in standconcept, mediacampagne en inhoudelijke participatie.

De eerste editie van Building Holland wordt van 6 tot en met 8 mei 2014 gehouden in Amsterdam RAI.

Deel dit artikel

permalink