Samenwerkingsverband geeft ambities de ruimte met trainingen

VastgoedVitaal, een initiatief van draaijer+partners academy en Takto OPM, gaat inspirerende trainingen en opleidingen aanbieden. Doel van de trainingen, opleidingen en tools is om bij te dragen aan het creëren van omgevingen waar mensen zich thuis voelen.

Het samenwerkingsverband is volgens VastgoedVitaal in het leven geroepen voor professionals in de wereld van bouw en vastgoed. Met het initiatief wil men organisaties en woon- en werkomgevingen nieuw leven inblazen; het cursusaanbod dat hieraan zal bijdragen is ontwikkeld door experts.

Sprekers
VastgoedVitaal noemt onder andere TU Delft, Ernst & Young, INNAX en draaijer+partners als partijen die met sprekers en docenten invulling geven op bijeenkomsten. De eerste bijeenkomst staat gepland op donderdag 20 juli 2013, specialisten van Ernst & Young geven op die datum hun visie op leegstand.

Maatwerk
Daarnaast meldt VastgoedVitaal dat er specifiek maatwerk wordt geleverd voor organisaties. Zo wordt er een praktijkcollege BIM met specifieke verdiepingsmodules gegeven, zijn er diverse cursussen over leegstand (met focus op onder andere juridische en fiscale afspecten), en is er een Lean Six Sigma-workshop.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door draaijer+partners