Samenwerking biedt duurzaamheidsopleidingen aan

AcademyNL, DWA en ISSO hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend en bieden onder de noemer ‘Duurzame Opleiders’ een complementair cursusportfolio aan. Volgens Duurzame Opleiders moet de samenwerking leiden tot een efficiënte inzet van specifieke kennis, mensen en middelen.

Cursussen van de drie partijen over energetische verduurzaming van de gebouwde omgeving worden ondergebracht op een gezamenlijke website, die van Duurzame Opleiders. Door het uitgebreide gezamenlijke aanbod moet het eenvoudiger worden voor geïnteresseerden om een keuze te maken voor een cursus.

Gevarieerd aanbod
Er zijn in totaal ongeveer 75 cursussen en de thema’s variëren: er zijn cursussen beschikbaar voor diverse beroepsgroepen, over ventilatie, duurzame utiliteitsbouw, zonne-energie, warmtepompen, energiezuinige woningbouw en passief bouwen.

Een voordeel van het gezamenlijk onderbrengen van deze cursussen is dat direct duidelijk is waar, wanneer en bij welk instituut een bepaalde cursus te volgen is. De website van Duurzame Opleiders is op dit moment nog in aanbouw.

Foto: Gert Harm ten Bolscher van DWA, Hendrik Nolles van AcademyNL en Rob van Bergen van ISSO ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst voor het digitale portaal ‘Duurzame Opleiders’.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door DWA