Congres Circulaire Economie met 500 deelnemers uitverkocht            

Het Kennisplatform Duurzaam Gebouwd kondigt aan dat het Congres Circulaire Economie is uitverkocht. Aanstaande 20 juni zijn vijfhonderd deelnemers aanwezig in Theater ’t Spant te Bussum, dat een dag lang in het teken staat van de economie van morgen.   

Op het programma staan onder andere de uitreiking van het eerste BREEAM NL Sloop-certificaat en presentaties van gerenommeerde sprekers als Annemarie Rak-Horst en Bert Lieverse. Daarnaast is er ruimschoots gelegenheid om zelf te participeren; tijdens het congres vinden er tien interactieve workshops plaats.

Workshops
In totaal zijn er twee workshop-rondes, die starten om 14.00 uur en 15.00 uur. Iedere ronde heeft vijf informatieve workshops om aan deel te nemen. Een kleine greep uit de workshops:

Projectcasus NIOO Wageningen: van de lineaire naar de circulaire economie - Aan de hand van het prestigieuze project NIOO in Wageningen krijgt u inzicht in de kansen voor circulaire economie in een gebouw.
Gert Harm ten Bolscher, DWA

Flexibel Comfort
Interactieve workshop om tot een gezamenlijke missie en businesscase te komen. Interessant voor alle partners in het bouwproces.
o.a. Martin Koppenhol, VBI

Voor het volledige overzicht van de workshops bekijkt u de pagina ‘Programma workshops’. U kunt tijdens het congres kiezen aan welke workshops u wilt deelnemen. Denkt u hierbij aan de regel ‘Vol is vol’.

Uitverkocht
Het congres is uitverkocht, aanmelden is dan ook niet meer mogelijk. Heeft u een VIP-code ontvangen? Stuur dan uw NAW-gegevens inclusief de code naar congres@duurzaamgebouwd.nl. Als u zich reeds heeft ingeschreven ontvangt u uiterlijk 17 juni uw e-ticket per e-mail.

Deel dit artikel

permalink