Duurzame gebiedstransformatie centraal bij Masterclass

28 juni 2013

De masterclass ‘City of Tomorrow’ wordt gehouden op vrijdag 28 juni 2013 en gaat in op het duurzaam transformeren van gebieden. De Masterclass wordt georganiseerd door Except Integrated Sustainability en geeft onder andere een antwoord op het vraagstuk omtrent de praktische toepassing van systeemdenken binnen het kader duurzame transformatie. 

Om veranderingen te lijf te gaan ontstaan wereldwijd innovatieve manieren om gebieden, van klein tot groot, aantrekkelijk en geheel duurzaam te transformeren. Het belang en nut van systeemdenken wint volgens Except hierbij al jaren terrein; door de insteek van een systeemaanpak zou men tot effectieve oplossingen en besluiten komen, zonder onverwachte neveneffecten.

Bezoekers van de masterclass krijgen informatie over praktische toepassing van systeemdenken en doen op een laagdrempelige manier inspiratie op. Daarnaast leert men patronen te herkennen en deze inzichtelijk te maken. Ten slotte komen deelnemers erachter hoe inzicht in het functioneren van systemen leidt tot oplossingen die ecologisch, economisch en sociaal duurzaam zijn.

Data
De masterclass ‘City of Tomorrow’ wordt op vrijdag 28 juni 2013 gehouden in het Rotterdam Collectief, Stadhuisplein 15, 3014 AR Rotterdam. De bijeenkomst duurt van 10.00 uur tot 15.00 uur en is in het Nederlands. De kosten die verbonden zijn aan de masterclass bedragen € 195, de lunch is inbegrepen.

Aanmelden
Aanmelden voor de masterclass ‘City of Tomorrow’ is mogelijk door een mail te sturen naar Except.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Links