Opleiding voor renovatieprofessionals start in september

TU Delft en het Nationaal Renovatie Platform starten vanaf september 2013 met de NRP Academie, een opleiding voor renovatie- en transformatieprofessionals. Prof. ir. Karin Laglas van de TU Delft en het bestuur van het Nationaal Renovatie Platform tekenden een samenwerkingsovereenkomst ten behoeve van de academie.

De NRP Academie-opleiding is ontwikkeld in nauwe samenwerking tussen bedrijven en instellingen uit het hoger en wetenschappelijk onderwijs. De academie richt zich op in de praktijk werkzame professionals in de breedte van de vastgoedsector. De doelgroepen zijn onder andere opdrachtgevers, ontwerpers, adviseurs, beleggers, ambtenaren en bouwbedrijven.

Partners en fellows
Een aanmerkelijk deel van het onderwijs wordt door de partners en fellows van NRP verzorgd. Met een combinatie van wetenschap, onderwijs en praktijkervaring van de partners en fellows ontwikkelden de betrokken partijen deze opleiding op het gebied van renovatie en transformatie.

Co-creatie
De NRP Academie is in co-creatie tot stand gekomen door de partners en fellows van het NRP, het Nationaal Programma Herbestemming en TU Delft. Daarnaast werken de partijen samen met andere onderwijsinstellingen, waaronder Nyenrode en Hogeschool Utrecht. Dat gebeurt onder verantwoordelijkheid van prof. Vincent Gruis, hoogleraar Housing Management aan de afdeling Real Estate & Housing van de TU Delft.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door TU Delft

Links