Optimalisatie materiaalgebruik centraal bij congres

Maxime Verhagen, oud-minister en aankomend voorzitter van Bouwend Nederland, opent het congres Bouwmaterialen en Innovatie. Tijdens het congres ontmoeten en inspireren bedrijven uit de gehele bouwkolom elkaar, met als overkoepelend doel het materiaalgebruik te optimaliseren. Bouwmaterialen en Innovatie wordt op 31 oktober 2013 in het Congrescentrum van TU Delft gehouden.

Het programma van het congres is samengesteld door de Raad van Advies, waarin Booosting, Heijmans, KIVI NIRIA, Nibe, Slimbouwen en UTEC Composites participeren. Het congres start met plenaire sessies, waarna er diverse parallelsessies plaatsvinden binnen drie verschillende thema’s. Ieder thema wordt belicht vanuit drie verschillende perspectieven.

Programma
Bezoekers kunnen uitkijken naar presentaties van onder andere Bauke Hoekstra Bonnema van Tata Steel, die over ‘Duurzame Staalinnovaties’ spreekt, Jacob Alkema, die het over de symbiose tussen licht en materiaal gaat hebben, en een discussieforum onder leiding van voorzitter Mark van Loon. Het complete programma is te vinden op de website van het congres.

Informatiemarkt
Daarnaast is er een informatiemarkt op een ontmoetingsplein, waar aanbieders van producten en diensten uit de gehele bouwsector elkaar treffen. Ook de opening van de informatiemarkt wordt verzorgd door Maxime Verhagen.

Deelnemen
Deelname aan het congres kost € 395 per persoon. Dit is inclusief lunch, congresbrochure en netwerkborrel. Tot 15 juli 2013 is het mogelijk om een vroegboek-korting van € 50 te krijgen. Leden van Slimbouwen, KIVI NIRIA, Booosting of NVTB betalen een vaste lage prijs van € 295 exclusief BTW. Registreren voor het congres is mogelijk via de officiële website.

Deel dit artikel

permalink