Conferentie over samenwerking via sociale innovatie

26 september 2013

De conferentie ‘Van Warschau tot Meterkast’ wordt gehouden op donderdag 26 september 2013, in de Oude Kerk in Delft. Centraal staat duurzame samenwerking via sociale innovatie.

Tijdens de bijeenkomst ‘Van Warschau tot Meterkast’ gaan opdrachtgevers, adviseurs en opdrachtgevers uit de bouwketen op zoek naar betere duurzame besluiten. Volgens de organisatie van de conferentie wordt er een afwisselend programma geboden, met prikkelende bijdragen uit de praktijk.

Antwoorden
De aanwezige partijen zullen onder andere op zoek gaan naar antwoorden op de vragen ‘Hoe gaan we de duurzame criteria toepassen?’ en ‘Wie neemt de verantwoordelijkheid voor de juiste uitvoering?’. Daarnaast komt aan bod hoe persoonlijk contact de samenwerking kan verbeteren welke sociale innovaties ondersteuning kunnen bieden.

Het programma bevat onder andere bijdragen van de wethouders Duurzaamheid van de gemeenten Den Haag, Rotterdam en Delft, Titia Siertsema, voorzitter van UNETO-VNI en expert bij Kennisplatform Duurzaam Gebouwd, en Glenn van der Burg, MVO Nederland.

Aanmelden
Meer informatie over het programma is te vinden op de officiële website van de conferentie. Vanaf augustus 2013 is het mogelijk om in te schrijven, via dezelfde website.

Video: videoregistratie van 'Van Cancun tot Meterkast'

Deel dit artikel

permalink