Opleiding toont mogelijkheden energiebesparing verlichting

18 september 2013

De tweede editie van de eendaagse opleiding ‘Energiebesparing Binnenverlichting’  vindt op 18 september 2013 plaats in Almere. Doel van de opleiding is om deelnemers inzicht te geven in de mogelijkheden voor energiebesparing, op het gebied van verlichting.

De organisatie van de opleiding is in handen van Energie Nodus, specialist op het gebied van energiemanagement in de gebouwde omgeving. Tijdens de dag komen deelnemende partijen tot nieuwe inzichten inzake besparingsmogelijkheden; men leert onder andere over besparingsapparatuur en over investeren in energiezuinige verlichting, zoals T5, TLD-eco en TL-LED.

Ir. Dick van Riel, oud Philips Lighting technisch manager productontwikkeling en engineering, treedt op als docent. Hij maakt deelnemers wegwijs wat betreft de mogelijkheden voor energiebesparing. De dag is onder andere interessant voor energiecoördinatoren, milieucoördinatoren, facilitair managers, gebouwbeheerders en andere partijen die zich bezighouden met de besparing op energie in panden.

Aanmelden
Aanmelden voor de opleiding is mogelijk via de website van organisatie Energie Nodus. De kosten voor deelname bedragen 375 euro, exclusief btw en inclusief lunch, consumpties en lesmateriaal. De dag start om 10.00 uur en wordt rond 16.30 uur afgesloten met een hapje en een drankje.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Links