College Tour voor kennisvergroting duurzame energie

19 september 2013

De College Tour Duurzame Energie vindt op 19 september, 10 oktober en 14 november plaats, op wisselende locaties. De tour is een initiatief van twintig bedrijven die actief zijn in de duurzame energiebranche, die gezamenlijk constateren dat er in de markt een grote behoefte bestaat aan informatie en kennis over het veranderde energielandschap.

Ieder college wordt gestart door een actuele ‘opinion leader’ uit de wereld van de duurzame energie. Deze koploper wordt aan de tand gevoeld door een ervaren interviewer. Jan Rotmans, als duurzaamheids- en transitiewetenschapper verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, bijt het spits af.

Parallelsessies
Verder kent elk college vier parallelsessies, met als thema’s Zon, Lucht en Wind, Warmte en Water. Deelnemers kunnen kiezen uit diverse presentaties over aspecten die met de thema’s te maken hebben. Zo wordt onder andere zonne-energie, waterbehandeling, aardwarmte en windenergie onder de loep genomen.

Voor geïnteresseerden is het mogelijk om elk afzonderlijk college te volgen, of in te schrijven voor het gehele aanbod. Kiest men voor de laatste optie, dan geldt een gereduceerd tarief van 249 euro. Dubotechniek Trade Center te Zaltbommel, waar het eerste college plaatsvindt, is verantwoordelijk voor de organisatie. Eneco ondersteunt de College Tour Duurzame Energie als partner.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Links