Levering advies- en ingenieursdiensten bij raamovereenkomst

Onlangs werd een raamovereenkomst gesloten ten behoeve van onderhoud en beheer van infrastructuur in de regio Groningen. In het kader van deze overeenkomst worden diverse advies- en ingenieursdiensten geleverd.

De raamovereenkomst is gesloten voor de periode van een jaar, tussen de gemeente Groningen en Grontmij. Doel voor Grontmij is om de gemeente Groningen te ondersteunen en te adviseren met ingenieursdiensten voor onderhoud en beheer van infrastructuur in de regio. De twee partijen hebben al eerder samengewerkt; de afgelopen vier jaar heeft Grontmij eenzelfde overeenkomst met de gemeente gehad.

De te verdelen opdrachtsom binnen het contract bedraagt een miljoen euro op jaarbasis, waarbij het contract tweeledig is. Naast de inhuur van divers technisch personeel ter versterking van de gemeentelijk organisatie levert Grontmij diverse advies- en ingenieursdiensten zoals cultuur- en civieltechnisch tekenwerk, het opstellen van bestekken en schrijven van nota’s van inlichtingen.

Ondersteunen bij ambities
Evert-Jan van Nijen, commercieel directeur Noord bij Grontmij vertelt: “Met dit contract ondersteunen wij de gemeente Groningen bij haar ambities, door duurzaamheid meetbaar te maken en proactief duurzamere alternatieven aan te dragen.”Van Nijen meldt dat zijn organisatie bijzonder blij is dat de samenwerking van de afgelopen vier jaar kan worden voortgezet."

 

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Grontmij Nederland B.V.