Oplossingen voor duurzaam gebouwde omgeving bij kennisevent

17 september 2013 - 19 september 2013

Het kennisevenement Ecobouw, dat zich richt op kennisoverdracht over duurzaam bouwen, vindt van 17 tot en met 19 september plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Op het evenement, dat plaatsvindt in de Dutch Green Building Week, worden oplossingen voor een duurzaam gebouwde omgeving aan bezoekers gepresenteerd.

Het kennisevent wordt georganiseerd door Cobouw, de Architect en Vastgoedmarkt, en geeft ruimte aan vele duurzame oplossingen. Op het programma staan seminars, conferenties en een selectie sprekers en experts op het vakgebied van duurzaam bouwen.

Daarnaast is het voor bezoekers mogelijk om zelf te participeren op één of meerdere van de andere vier podia, met als centrale thema’s Nieuwbouw, Renovatie en herbestemming, Duurzame omgeving en Regelgeving.

Eerste C2C-plafondsysteem
Bezoekers van Ecobouw kunnen onder andere uitkijken naar een presentatie van het eerste Cradle to Cradle gecertificeerde plafondsysteem in Europa, op de beursstand van Armstrong. Het systeem heet ‘Perla OP 0.95’, een duurzaam en akoestisch plafond, dat voor honderd procent recyclebaar is. Op de stand van Armstrong is een zogenaamde voelwand aanwezig, waarmee bezoekers op de tast kennis kunnen maken met de natuurlijke grondstoffen van plafonds.           

Deel dit artikel

permalink

 

 

Links