Podium voor discussies duurzaamheid en brandveiligheid

Een recentelijk opgestart platform biedt een podium aan interessante dicussies over de wisselwerking tussen duurzaamheid, energiebesparing en brandveiligheid in de Nederlandse bouw. Experts en vaste bloggers voorzien lezers van relevante informatie en brengen hun visies ten tonele op de onlangs gelanceerde blog van ROCKWOOL.

De logische verbinding tussen duurzaamheid, energiebesparing en brandveiligheid in de gebouwde omgeving vormt het centrale onderwerp van de recentelijk gelanceerde ROCKWOOL BLOG. Hannie Stappers, Director Public Affairs en Louis Cleef, Fire Safety Manager, delen hier hun visies op duurzame, efficiënte en brandveilige isolatie in de gebouwde omgeving.

Experts
Verder kunnen lezers uitkijken naar blog-items geschreven door gastbloggers, die expert zijn op een bepaald thema of vakgebied. ROCKWOOL wil met deze BLOG een platform bieden voor relevante informatie en interessante discussies over de wisselwerking tussen duurzaamheid, energiebesparing en brandveiligheid in de Nederlandse bouw.

Bezoekers van de blog worden op de hoogte gehouden van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van duurzame, efficiënte en brandveilige isolatie.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door ROCKWOOL B.V.