App maakt vergelijken van verlichting eenvoudiger

Door gebruik te maken van de 'Light Finder'-app kan men LED-, Halogeen, en energiebesparende lampen vergelijken. Doel hiervan is om een weloverwogen keuze te maken voor een geschikte lamp. Het tweede onderdeel van de app is het zogenaamde ‘Light Idea’, een innovatief concept waarmee men virtueel armaturen in de eigen woning kan bekijken.  De app is ontwikkeld door OSRAM.

Nadat gebruikers van de app de lampvoet, lampvorm, wattage en andere criteria hebben uitgekozen, verschijnen de meest geschikte lampen. Hierbij worden de gekozen criteria in acht genomen. In de vergelijking worden drie verschillende soorten lichttechnologie getoond: LED, Halogeen en spaarlamptechnologie.

Gebruikers kunnen gedetailleerde informatie over de verschillende lamptypes bekijken. Een verklarende woordenlijst legt alle mogelijk onbekende termen uit. Daarnaast is het mogelijk om de energiebesparing te bekijken in verhouding tot conventionele lampen.

Light Idea
‘Light Idea’ is een ander onderdeel van de app, waarmee men virtueel kan bekijken hoe OSRAM-armaturen er in de eigen woning uit zouden zien. Dit werkt als volgt: gebruikers selecteren de armaturen waarin ze geïnteresseerd zijn en plaatsen deze in de foto van de woonkamer of andere kamer van hun woning. Hierbij is een keuze te maken tussen binnen- en buitenverlichting. 

Downloaden
De OSRAM Light Finder-app is gratis te downloaden voor iOS (iPhone, iPod Touch en iPad) en Android.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door OSRAM Benelux B.V.