Keramisch boeiboord lost isolatieprobleem op

Een duurzaam keramisch boeiboord moet een herkenbaar struikelblok bij isolatie overwinnen, namelijk dakverhoging door bovendakse isolatie. Hierdoor sluit de gevelpan niet langer aan op de gevel. Het speciale profiel van het nieuwe keramische boeiboord moet het hoogteverschil overbruggen en voor overlap zorgen op de gevelmuur.

Het keramisch boeiboord wordt geïntroduceerd door Monier en is leverbaar in drie kleuren: natuurrood, zwart geëngobeerd en blauw gesmoord. Het boeiboord is duurzaam, onderhoudsvrij en universeel toepasbaar onder vrijwel alle modellen keramische gevelpannen. Ook aan het esthetische aspect is gedacht: de beschikbare kleuren sluiten aan bij het grootste deel van het assortiment keramische dakpannen.

De werkende lengtemaat van het product is 33 centimeter, met als werkende hoogte circa 11,5 centimeter. Het profiel wordt met een effectieve oude sluiting toegepast en dankzij de standaard schroefgaten, in combinatie met de speciale Monier RVS 40 millimeter Torx-schroeven zijn de keramische boeiboorden eenvoudig te monteren.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Monier B.V.