Vijfde editie congres Green Buildings Holland

19 september 2013

Het vijfde congres Green Buildings Holland wordt op donderdag 19 september gehouden in de Amsterdam RAI. Ditmaal geldt als centrale vraag: “Hoe kunnen we in Nederland internationaal vooroplopen op het gebied van winstgevende duurzaamheid?”

De organisatie van het congres is in handen van Corporate Facility Partners (CFP) en de vakbeurs Building Holland. Sprekers gaan in op winstgevende duurzaamheid en stellen Nederlandse succesverhalen op het gebied van duurzaamheid aan het publiek voor. Aan bod komen de kansen en mogelijkheden voor de vergroening van gebouwen.

Bezoekers van het congres worden geïnspireerd door keynotes van sprekers als Wiebe Draaijer, voorzitter Sociaal Economische Raad en André Kuipers, ruimtevaarder. Als dagvoorzitter is Bram Adema aangewezen. Naast de sessies van de sprekers wordt voor de derde maal de Award Duurzame Architectuur uitgereikt. Gerenoveerde utiliteitsgebouwen die in 2011, 2012 of 2013 in gebruik zijn genomen, maken kans op de prijs.

Programma
Het volledige programma van Green Buildings Holland 2013 is te vinden op de website van Building Holland. Geïnteresseerden kunnen zich hier inschrijven voor het evenement.

Deel dit artikel

permalink