Kennis opdoen over energiemarkt bij Energie College

11 september 2013 - 13 november 2013

Een Energie College geeft professionals de mogelijkheid om hun kennis over de energiemarkt te verdiepen. Het College wordt in 2013 tweemaal gehouden, op 11 september en 13 november. Participatie is kosteloos.

Het Energie College wordt meerdere keren per jaar aangeboden, door Nuon. De organisatie omschrijft het college als een bijeenkomst voor professionals die zich bezighouden met energie-inkoop en de ambities hebben om hun kennis over de energiemarkt te verdiepen.

Inhoud
Aan bod komt onder andere de elektriciteit- en gasmarkt, energiemarkten zoals APX, strategische energie inkoop, besparen en verduurzamen. Zo komt Stijn Strijbosch, Productmanager Elektriciteit, aan het woord. Hij geeft een presentatie over de opbouw van de elektriciteitsprijs en productmogelijkheden. Daarnaast vertelt Felix Gruijters, Coördinator New Business and Sustainability, over de Trias Energetica, decentrale opwek, concrete voorbeelden van besparing en MVO.

Handelsvloer
Naast het volgen van de ‘lessen’ brengen bezoekers een bezoek aan de handelsvloer van Nuon/Vattenfall in het hoofdkantoor van Nuon in Amsterdam.

Aanmelden
Aanmelden voor het Energie College verloopt via de website van Nuon. Aan college-deelname zijn geen kosten verbonden.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Nuon