Inschrijven voor Gouden Kikker-award nog mogelijk

Dit jaar wordt de vierde editie van de prestigieuze Gouden Kikker-wedstrijd gehouden. Projecten en personen die zich onderscheiden op het gebied van duurzaamheid worden in de spotlight gezet. Het is op dit moment nog mogelijk om in te schrijven voor de wedstrijd, maar de sluitingsdatum nadert snel; aanmelden kan tot en met 1 oktober 2013 via www.smitshoekmelles.nl/gouden-kikker/aanmelden.

De winnaar van de prijs wordt bekendgemaakt op het Congres Duurzaam Gebouwd op 14 november 2013. Op dat moment en op die locatie vindt ook de uitreiking van de prijs plaats.

Ervaringsdeskundigen
De jury bestaat uit ervaringsdeskundigen en experts op het gebied van duurzaamheid. Job Dura, directeur Dura Vermeer, fungeert als juryvoorzitter. Gert-Joost  Peek, lector Gebiedsontwikkeling en Transitiemanagement, Hogeschool Rotterdam, Daan Bruggink, ORGA architect, Jacob Kielman, CMO GasTerra, Johan Andela, wethouder gemeente Almelo en Jos Verhulst, managing partner Smitshoek Melles & Partners zijn allen onderdeel van het vakkundige panel.

We stellen u graag Johan Andela en Jacob Kielman voor middels een korte biografie. Johan Andela (59) is sinds 2010 namens de VVD wethouder van onder meer wonen, bouw- en woningtoezicht, milieu en onderwijs in Almelo. Als bestuurder houdt Johan Andela zich onder meer bezig met de bouw van een nieuw stadhuis, in het bestuurlijk centrum van de stad, tussen station en rechtbank. Het stadhuis-ontwerp ontving het predicaat BREEAM-Excellent. Almelo heeft daarmee eind 2014 het meest duurzame stadhuis van Nederland.

Jacob Kielman werd geboren op 30 september 1951. Tot 1983 werkte hij bij de Cartonfabriek Union, de Stichting Opleiding Sociale Arbeid MBO en HBO en de PTT. In 1983 trad hij in dienst bij Gasunie, waar hij diverse staf- en leidinggevende functies vervulde. In 1989 volgde de benoeming tot projectleider Gasinkoop. Van 1990 tot 1996 was hij chef Gasverkoop Industrie en daarna chef Treasury en Economie. Op 15 februari 2000 werd hij benoemd tot directeur Gasinkoop. Later was hij directeur Langetermijnmarkten bij GasTerra. Sinds 2010 is hij commercieel directeur.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door RYSE

Links