Uitgebreide sortering LED-lampen in vernieuwd portfolio

Een vernieuwd portfolio van LED-lampen bevat naast retrofit en klassieke lampvormen ook nieuwe types reflectorlampen. Het verse portfolio, dat in geheel Europe wordt aangeboden, moet het voor klanten mogelijk maken om een LED-lamp voor vrijwel iedere toepassing te vinden.

Het assortiment van OSRAM heeft volgens de organisatie een positief effect op de portemonnee van de klant én op het totaal aan energieverbruik. Peter Dobiasch, hoofd van de Business Unit Lampen bij OSRAM, vertelt: “Met ons uitgebreide LED-portfolio hebben we LED-lampen voor iedere toepassing in een hele goede prijs/prestatieverhouding.”

Segmenten
De LED retrofit-lampen worden in twee segmenten gesplitst: LED Superstar en LED Star. Kenmerken van Superstar zijn dimbaarheid met veel gebruikelijke dimmers en een levensduur van meer dan 30.000 uur, afhankelijk van het lamptype. Star-lampen kunnen conventionele gloeilampen tot 60 watt vervangen en zijn aantrekkelijk wat betreft prijs/kwaliteitverhouding.

Reflectorlampen
Daarnaast wordt het portfolio van LED reflectorlampen uitgebreid. Dit type dient als vervanging voor klassieke hoog- en laagvolt reflectorlampen. Ook wat betreft dit type is er een onderverdeling in Superstar en Star. OSRAM geeft drie jaar garantie op alle LED Star-lampen en vier jaar garantie op alle Superstar-lampen.      

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door OSRAM Benelux B.V.