'Slimmer Samen Werken' centraal bij VSK 2014

3 februari 2014 - 7 februari 2014

De VSK, een tweejaarlijkse vakbeurs voor de w-installateur, wordt van 3 tot en met 7 februari 2014 gehouden in de Jaarbeurs Utrecht. Tijdens de VSK 2014 worden de nieuwste ontwikkelingen omtrent verwarming, sanitair en klimaatbeheersing tijdens de beurs gepresenteerd. Als centrale thema geldt ‘Slimmer Samen Werken’.

Project Manager Michiel Nijhuis van VNU Exhibitions Europe vertelt over ‘Slimmer Samen Werken’: “Verduurzaming en energiebesparing vragen om innovaties. Dat is een zaak van de hele keten, alle partners spelen daarin een rol. Slimmer samen werken om de doelstellingen te bereiken en de consument optimaal te bedienen.”

Naast de presentaties vinden er verschillende activiteiten plaats tijdens de beurs. Zo is er in de ‘VSK Arena’ een gratis toegankelijk congresprogramma en kunnen bezoekers uitkijken naar het Vakman Event voor de ondernemende ZZP’er in de bouw- en installatiebranche en de Vakman van het Jaar-verkiezing. Daarnaast worden op de eerste beursdag, tijdens het VSK-Diner, de gelukkige winnaars van de VSK Awards bekendgemaakt.

Vernieuwd beursconcept
In 2012 werd door VSK een vernieuwd beursconcept geïntroduceerd, op basis van de vier natuurelementen (aarde, water, lucht en vuur). Volgens de organisatie symboliseren de elementen enerzijds het verschil in installatiediscipline en anderzijds de synergie ertussen. Het volledige expositieprogramma is te vinden op de website van VSK.

Social Media
Geïnteresseerden die op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen omtrent de VSK 2014 kunnen een kijkje nemen op de Twitter-account, LinkedIn-groep, en YouTube-account van VSK.

Deel dit artikel

permalink