Trends in de bouwmarketing bij Jaarbijeenkomst 2013

19 september 2013

Op donderdag 19 september 2013 is er tijdens een jaarbijeenkomst voor de bouw-, vastgoed- en installatiebranche ruime aandacht voor de thema’s passief bouwen, mobile marketing en storytelling. Dit jaar staat de jaarlijkse bijeenkomst in het teken van ‘Trends in de bouwmarketing’. De BouwKennis Jaarbijeenkomst wordt georganiseerd in Spant! te Bussum.

Rens de Jong, BNR-journalist, vervult de rol van dagvoorzitter en vertelt over ‘storytelling’, waarna hij bezoekers op weg helpt met een eigen corporate story. Boudewijn Goedhart behandelt het deelonderwerp ‘productie- en prognosecijfers’, Peter Erdtsieck geeft een presentatie over passief bouwen en Ben van der Burg gaat in op mobile marketing.  

Jaarprijs
De BouwKennis Marketing Jaarprijs wordt tijdens de bijeenkomst uitgereikt. Drie finalisten presenteren hun innovatieve concepten door middel van een korte video. Vervolgens mag het publiek beslissen wie er als winnaar uit de strijd komt. Dit jaar zijn ERA Contour, Orga Architect en Niko finalisten.

Netwerken
Naast de sessies van de sprekers en de uitreiking van de jaarprijs is er de mogelijkheid om te netwerken; na afloop van het programma wordt een aansluitende netwerkborrel gehouden.

Inschrijven
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de BouwKennis Jaarbijeenkomst door naar de officiële website te gaan.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door BouwKennis BV