GPR Gebouw Expertcursussen in september

17 september 2013 - 24 september 2013

De volgende GPR Gebouw Expertcursussen starten in september. Geïnteresseerden die de cursus volgen en met succes afsluiten verkrijgen het recht om voor de MIA/Vamil-regeling berekeningen te maken en te controleren.

De eerstvolgende GPR Gebouw Expertcursussen staan gepland voor dinsdag 17 september, van 9:30 uur tot 17:00 uur en dinsdag 24 september, van 9:30 uur tot 17:00 uur. De cursus bestaat uit twee dagen en wordt gehouden in Utrecht, op de locatie Mariaplaats 21E, 3511 LK. De kosten om deel te nemen aan de cursus komen uit op € 1.895 exclusief BTW. Hierbij is het examen inbegrepen.

GPR Gebouw en Bouwbesluit
Onlangs meldden we dat de programma’s GPR Gebouw 4.2 en GPR Bouwbesluit 1.1 waren gelanceerd. Met de tool GPR Gebouw is het mogelijk om de duurzaamheidsprestaties van gebouwen op vijf thema’s (Energie, Milieu, Gezondheid, Gebruikskwaliteit en Toekomstwaarde) te berekenen. GPR Bouwbesluit is vooral interessant voor partijen die zich vooral bezighouden met Bouwbesluit-berekeningen.

Aanmelden
Naast de Expertcursus is er een zogenaamde update- en introductiecursus beschikbaar. Wie bijgepraat wil worden over de nieuwe functies in GPR Gebouw 4.2, kan zich aanmelden voor de Update-cursus. Geïnteresseerden die met GPR Gebouw willen werken, maar zich als beginner zien, kunnen inschrijven voor de introductiecursus. Aanmelden verloopt via de website van GPR Advies.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Stichting W/E adviseurs duurzaam bouwen