Vijftiende editie Installatie Vakbeurs Hardenberg

10 september 2013 - 12 september 2013

De Installatie Vakbeurs Hardenberg vindt van 10 tot en met 12 september 2013 plaats in de Evenementenhal Hardenberg. Het is alweer de vijftiende editie van dit evenement dat bekend staat als ontmoetingsplek voor ondernemers en relaties uit de installatie- en sanitairbranche.

Tijdens de beurs kunnen partijen informatie met elkaar uitwisselen, contacten leggen en inspiratie opdoen. Solar Nederland  is op de beurs aanwezig met drie stands. Een belangrijk thema is Solar Online; bezoekers van de Solar Nederland-stand kunnen kennismaken met de webshop, waarbij productconcepten als Solar Plus en Thermrad worden getoond.

Verder presenteert Solar Nederland het assortiment zonnepanelen, oftewel Solar-PV. Bezoekers komen erachter hoe de organisatie kan bijdragen aan het benutten van kansen in de markt van zonnestroom. Solar Nederland meldt dat de organisatie ondersteunt met kwalitatieve, betrouwbare en complete PV-systemen, verkoopondersteuning en opleiding.                

Het is mogelijk om een gratis toegangsbewijs voor de beurs te bestellen. Meer informatie over de activiteiten en exposanten van Installatievakbeurs Hardenberg vindt u op de officiële website van het evenement.

Deel dit artikel

permalink