Enorm billboard toont bijzondere samenwerking

Op een levensgroot billboard langs de A10 in Amsterdam prijkt een samenwerkingscontract, ondertekend met speciale UV-gevoelige inkt. Met het contract wordt afgesproken om eind 2015 een miljoen Nederlanders te laten profiteren van zonne-energie.  

Het contract, dat sinds de week van 19 augustus 2013 ook in advertenties van landelijke dagbladen staat, werd onlangs ondertekend door energiebedrijf Nuon. De organisatie maakte bekend dat er een contract werd afgesloten met de zon.

Doel van het contract is om eind 2015 een miljoen Nederlanders te laten profiteren van zonne-energie. Om het doel te bereiken wil Nuon deze vorm van duurzame energie zo betaalbaar en makkelijk mogelijk aanbieden.

Bijzondere ondertekening
Commercieel directeur Tessel Jarigsma tekende, terwijl de 'ondertekening' van de zon in de middag zichtbaar werd. Doordat de zon scheen werd de speciale UV-gevoelige inkt zichtbaar. Een impressie van deze ondertekening is vanaf woensdag 21 augustus 2013 te vinden op de website van Nuon.

Billboard
Het opmerkelijke billboard staat langs de A10, ter hoogte van knooppunt Amstel, bij de splitsing A2/A10. Elke dag passeren ruim 450.000 verkeersdeelnemers dit punt. Het contract blijft zichtbaar tot 28 augustus 2013.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Nuon