Grensoverschrijdende duurzame samenwerking bij congres

26 september 2013

Een energiecongres op 26 september 2013 biedt ondernemers uit Nederland uit Duitsland de kans om met elkaar in gesprek te gaan over kansen in de energiesector. Het evenement moet leiden tot het vormen van duurzame samenwerking tussen de Nederlandse en Duitse energiebranche.

Het congres 'E=NLD²' vindt op 26 september plaats in Burgers Zoo te Arnhem, waar deelnemers door middel van verschillende workshops inzicht krijgen in actuele grensoverschrijdende of unieke voorbeeldprojecten. Hierbij staan zes thema’s centraal: smart en micro grids, bodem en ondergrond, biomassa en groen gas, windenergie, zonne-energie en waterstof en e-mobility.

Statements
E=NLD² startmet statements van vooraanstaande Nederlandse en Duitse top-ambtenaren en wordt afgesloten met een paneldiscussie, waarin de resultaten van de verschillende workshops kritisch onder de loep worden genomen. Verder staan er rondleidingen op het programma, waarin bezoekers innovatieve energieoplossingen van Burgers’ Zoo onder ogen krijgen.

Aanmelden
Meer informatie over het evenement inclusief het volledige programma vindt u op de website van 2connectbusiness. Aanmelden voor het evenement is kosteloos verloopt via een aanmeldingspagina.

Deel dit artikel

permalink