Kennisplatform Duurzaam Gebouwd verzelfstandigt activiteiten

Per 22 augustus zijn de activiteiten van het Kennisplatform Duurzaam Gebouwd verzelfstandigd en worden deze onder de handelsnaam Duurzaam Gebouwd voortgezet. Duurzaam Gebouwd heeft hiertoe besloten om zijn business activiteiten verder te stroomlijnen, door de focus te leggen op verdere groei in de segmenten waarin de onderneming actief is.

Het Kennisplatform Duurzaam Gebouwd informeert en inspireert professionals in de bouw- en vastgoedsector door onafhankelijk nieuws, experts, projectbeschrijvingen, innovatieve producten en inspirerende evenementen. Tegelijkertijd is Duurzaam Gebouwd een complementair en interessant netwerk van personen en bedrijven; er participeren op dit moment 140 partners, 40 top-experts en ruim 300 leden. De missie van Duurzaam Gebouwd is: door kennis en netwerk delen de verduurzaming van de gebouwde omgeving een grote stap vooruit te helpen. Bekijk voor meer informatie de introductiefilm van Duurzaam Gebouwd.

Nieuwe aandeelhouder
De nieuwe onderneming verwelkomt tevens een nieuwe aandeelhouder: Real Concepts Group uit Duiven heeft een belang van 33% verworven in Duurzaam Gebouwd. De toetreding van Real Concepts geeft Duurzaam Gebouwd de mogelijkheid om concepten en producten te ontwikkelen en de ambities in de komende jaren te realiseren.

Door het verzelfstandigen van deze activiteiten geven we invulling aan de door onze nieuwe aandeelhouder gewenste focus op het terrein van integraal conceptueel uitgeven en het leveren van een actieve bijdrage aan het realiseren van kennisdeling en ketenintegratie binnen de sector.

De directie van Duurzaam Gebouwd (DGB B.V.) zal worden gevoerd door algemeen directeur Wietse Walinga en commercieel directeur Richard Klein.

De contactgegevens van Duurzaam Gebouwd:

Willem Stuutlaan 8a, 3769 AC te Soesterberg
Postbus 66, 3769 ZH Soesterberg
w. www.duurzaamgebouwd.nl
E. info@duurzaamgebouwd.nl
T. +31 (0)85 - 273 59 70

Deel dit artikel

permalink