Bijeenkomst 'Duurzame Verlichtingstafel' in Heerenveen

Op vrijdag 13 september 2013 wordt de bijeenkomst 'Duurzame Verlichtingstafel' georganiseerd in het gemeentehuis van Heerenveen. Doel van het evenement is het initiëren van vervolgstappen voor de verduurzaming van de openbare verlichting in Nederland. De bijeenkomst heeft als thema ‘Alternatieven voor openbare verlichting’ en is in het bijzonder interessant voor wethouders en gedeputeerden.

Het evenement wordt georganiseerd door Rijkswaterstaat Leefomgeving en het InterGemeentelijkoverleg Openbare Verlichting (IGOV), in samenwerking met de gemeente Heerenveen. Naast de Duurzame Verlichtingstafel is er in de ochtenduren een bijeenkomst gepland van het IGOV-innovatieplatform, omtrent de ontwikkeling van een strategische beleidsnotitie OVL.

Duurzame Verlichtingstafel
Na deze bijeenkomst volgt de Duurzame Verlichtingstafel, waarvan de inloop in de Raadszaal om 13.30 uur start.  Martijn Vroom, ambassadeur Openbare Verlichting en wethouder Noordwijk verzorgt de opening. Het volledige programma van de bijeenkomst is te vinden op de website van RWS leefomgeving.

Aanmelden
Aanmelden voor de Duurzame Verlichtingstafel is gratis. Geïnteresseerden kunnen hiervoor een e-mail versturen. Het is de bedoeling dat u in de e-mail aangeeft voor welk dagdeel u zich wilt aanmelden, en of u wel of niet deelneemt aan de lunch. Vermeld in de mail uw naam, functie, organisatie en e-mailadres. Begin september ontvangt u een bevestiging met praktische details.

Deel dit artikel

permalink