Eerste Gemeentelijke Vastgoed Dag

28 oktober 2013

De eerste Gemeentelijke Vastgoed Dag wordt op 28 oktober 2013 gehouden, in de Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. De dag moet voor deelnemers nieuwe inzichten opleveren voor een sterk vastgoed beleid. Bezoekers van de Vastgoed Dag krijgen concrete oplossingen voor energiebesparing, monitoring, financiering en aanbesteding gepresenteerd.

De organisatie voor de dag is in handen van IVVD, in samenwerking met onder andere Stec Groep, Agentschap NL, Bank Nederlandse Gemeenten en Arcadis.  Tijdens het hoofdprogramma worden ‘best practices’ besproken en tijdens de workshops is er ruimte voor interactie. Deskundigen beantwoorden vragen van evenementbezoekers tijdens de ronde tafel bijeenkomsten rond de vastgestelde thema’s.

Hoofdprogramma
Het hoofdprogramma van de eerste Gemeentelijke Vastgoed Dag is als volgt:

Tijdens de ronde tafel gesprekken geven experts antwoord op vragen in het kader van een vastgesteld thema. Actualiteit en kennisdeling zijn belangrijke kenmerken van deze gesprekken, waarbij deelnemers ervaringen delen in inspiratie opdoen.

Ten slotte is het voor deelnemers mogelijk om te participeren in workshops. De onderwerpen voor de workshops zijn:

Aanmelden
Het evenement wordt gehouden op 28 oktober 2013 en duurt van 10.15 uur tot 17.00 uur, waarbij de kosten € 95 per persoon (inclusief btw) bedragen. Aanmelden is mogelijk door een mail te sturen naar het e-mail adres van IVVD.

Deel dit artikel

permalink