Aspecten passief bouwen onder de loep bij event

24 september 2013 - 26 september 2013

Van 24 tot en met 26 september 2013 staan de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch in het teken van passief bouwen. Naast praktijkgerichte workshops kunnen deelnemers uitkijken naar een leerzaam inhoudelijk programma. Gerenommeerde sprekers gaan in op alle aspecten van passief bouwen.

Tijdens het PassiefBouwen Event komen bezoekers alles te weten over passief bouwen. Het programma besteedt onder andere aandacht aan ontwerp en realisatie in het kader van deze energiezuinige bouwmethodiek. Er zijn volgens de organisatie een groot aantal workshops opgenomen in het programma, voor de nodige interactie.

Passieve producten en materialen
Bezoekers aan het evenement maken kennis met de nieuwste passieve producten en materialen. Experts binnen de methodiek geven tijdens de workshops concrete voorbeelden en helpen kennis te verbreden.

Energie & Solar
Het Passiefbouwen Event maakt deel uit van de vakbeurs Energie, waar het draait om energiebesparing en duurzame energie. Verder vindt tegelijkertijd het Solar Event plaats. Dit is een nieuw evenement, waarbij de opwekking, financiering en toepassing van duurzame energie centraal staat.

Aanmelden
Toegang tot het Passiefbouwen Event is gratis. Aanmelden voor dit evenement verloopt via de officiële website van het Passiefbouwen Event.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Stichting PassiefBouwen.nl