Factsheet gaat in op do’s en don’ts voor wko-gebruikers

Opdrachtgevers en ontwikkelaars lezen in de factsheet ‘Wko 3x beter’ waar ze op moeten letten bij toepassing van een WKO. De marktpartijen van het Lente-akkoord hebben de sheet op laten stellen, waarin do’s en don’ts voor wko-gebruikers zijn opgenomen.

Warmte-koudeopslag (wko) vindt in de Nederlandse nieuwbouw steeds meer toepassing, in utiliteitsbouw en woningbouw. Inmiddels zijn er meer dan 2.000 wko-systemen in bedrijf.

De marktpartijen van het Lente-akkoord hebben de factsheet ‘Wko 3x beter’ op laten stellen. Tekstschrijver Henk Bouwmeester formuleert de do’s-and-don’ts voor opdrachtgevers, ontwikkelaars en gebruikers van wko-systemen.

Er wordt onder andere aandacht besteed aan de onderwerpen ‘De techniek van wko’, ‘Beter bedenken’, ‘Beter Bouwen’ en ‘Beter beheren’. Daarnaast geeft de factsheet een goed overzicht van de meest recente wettelijke eisen.

Praktijkexperts
De sheet is opgesteld met de input van zestien praktijkexperts uit de diverse relevante bedrijven en organisaties. Allen hebben hun kennis en ervaring belangeloos ingebracht.

Deel dit artikel

permalink