Jubileumeditie PROVADA krijgt thema 'Make it happen, make it real'

3 juni 2014 - 5 juni 2014

De jubileumeditie van Europa’s op een na grootste vastgoedbeurs PROVADA  wordt gehouden op 5, 5 en 6 juni 2014, in de Amsterdam RAI. Het thema dat wordt aangehouden voor deze tiende editie is 'Make it happen, make it real'.

Volgens de PROVADA is er al veel belangstelling voor de jubileumeditie, zowel uit binnen als uit het buitenland. Flip Kerkhoven, algemeen directeur, vertelt over buitenlandse ondernemingen die interesse tonen in PROVADA: “Er zijn buitenlandse partijen die interessant zijn voor onze bestaande, voornamelijk Nederlandse, standhouders. Met enkele daarvan zijn we daarom in gesprek over een mogelijke bijdrage komend jaar.”

Internationale activiteiten
Terwijl PROVADA zich blijft richten op de nationale markt, staat de beurs open voor vooraf geselecteerde buitenlandse partijen. De reden hiervoor is onder andere te vinden in de vele internationale activiteiten van de PROVADA-achterban. Kerkhoven: “Eventuele buitenlandse deelnemers zullen een directe toegevoegde waarde hebben voor onze doelgroep. Om hierin de juiste stappen te nemen, stellen we momenteel een internationale adviesgroep samen.”

Mix
De beursvloer bestaat uit een mix van overheidsinstanties, commerciële partijen en particulieren. “We hebben elkaar nodig. Samenwerking is een must, juist in deze tijden”, aldus Kerkhoven over de mengelmoes van aanwezige organisaties. Volgens de PROVADA wordt de officiële website binnenkort voorzien van een uitgebreidere toelichting op de hoofd- en dagthema’s.

Deel dit artikel

permalink