Betere energie-efficiëntie dankzij verduisterende gordijnen

Elektrische verduisterende gordijnen zorgen voor optimale verduistering én een betere isolatie van lichtkoepels. De nieuwe Energie Comfort-gordijnen bieden daarnaast een betere energie-efficiëntie en zijn vanaf iedere plek in het gebouw te bedienen met een afstandsbediening of via een tablet.

De verbeterde energie-efficiënte van de VELUX Energie Comfort-gordijnen wordt bereikt door een aluminium coating tussen de dubbele plissélaag. Hierdoor wordt de isolatie van de lichtkoepel in de winter verder verbeterd. In combinatie met een elektrische buitenwering op zonne-energie, het efficiënte gebruik van passieve zonne-energie en natuurlijke ventilatie, kan onder het platte dak energie worden bespaard.

Binnenklimaat en esthetiek
Op deze manier zorgen de gordijnen voor een verbetering van het binnenklimaat en maken ze het leven binnenshuis comfortabeler. Ook wat betreft esthetiek zijn de gordijnen van de nodige aandacht voorzien. Zo zien de gordijnen er dankzij de geplooide vouwen decoratief uit en zijn ze in iedere ruimte toe te passen vanwege het slanke ontwerp zonder koordjes of zichtbare motoren.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door VELUX Nederland BV