Officieel startschot samenwerkingsinitiatief bij event

De website van Duurzame Opleiders, een samenwerkingsinitiatief dat cursussen verzorgt over energetische verduurzaming van de gebouwde omgeving, is sinds de aankondiging live gegaan en te bezichtigen. Er worden meer dan zeventig cursussen aangeboden, in thema’s variërend van duurzame utiliteitsbouw, passief bouwen tot zonne-energie.

De betrokken partijen bij de Duurzame Opleiders zijn AcademyNL, DWA en ISSO. Zij bieden een complementair cursusportfolio aan, voor diverse beroepsgroepen. Groot voordeel van het gezamenlijk onderbrengen van de cursussen is dat direct duidelijk wordt waar, wanneer en bij welk instituut een bepaalde cursus te volgen is.

Startschot
Het officiële startschot voor het initiatief wordt gegeven op 24 september 2013, tijdens het PassiefBouwen Event. Geïnteresseerden kunnen een blik werpen op de website, waar de cursussen staan onderverdeeld in categorieën.

Aanmelden
Toegang tot het Passiefbouwen Event is gratis. Aanmelden verloopt via de officiële website. Het Passiefbouwen Event maakt deel uit van de vakbeurs Energie, waar het draait om energiebesparing en duurzame energie. Verder vindt tegelijkertijd het Solar Event plaats. Dit is een nieuw evenement, waarbij de opwekking, financiering en toepassing van duurzame energie centraal staat.

Foto: © VNU Exhibitions

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Stichting PassiefBouwen.nl