Uitreiking tweede editie Duurzame 50 Vastgoed NL

De uitreiking van de verkiezing Duurzame 50 Vastgoed NL staat voor de deur. Aanstaande maandag, 16 september, wordt de nummer één in de lijst met duurzame koplopers in het vastgoed bekendgemaakt, tijdens het openingscongres van de Dutch Green Building Week.

In deze tweede editie van de verkiezing is de lijst wederom opgemaakt uit vooruitstrevende en gerenommeerde professionals, die door concrete acties invulling geven aan duurzaamheid in de vastgoedbranche. Deze professionals geven het goede voorbeeld op onder andere de vlakken duurzame energie, ketensamenwerking en duurzaam ondernemerschap.

Samenstelling jury
De jury bestaat uit zes onafhankelijke personen, die verantwoordelijk zijn voor de samenstelling van de lijst. Deze experts zijn op zoek gegaan naar de meest invloedrijke duurzame persoon in de bouw en het vastgoed in Nederland. De vakjury bestaat uit de volgende zes personen:

 

Coen van Oostrom, CEO van OVG en winnaar van Duurzame 50 Vastgoed NL 2012, juryvoorzitter

 

 Jan van den Broek, hoofdredacteur van Kennisplatform Duurzaam Gebouwd

Wabe van Enk, hoofdredacteur PropertyNL

Stefan van Uffelen, directeur Dutch Green Building Council

Menno Lammers, directeur BOO|s|T

Annemarie van Doorn, directeur Green Business Club

Uitreiking bijwonen
Wilt u de uitreiking van de Duurzame 50 Vastgoed NL aanstaande maandag live bijwonen? Het is nog mogelijk om aan te melden voor het openingscongres. Naast de uitreiking van de Duurzame 50 Vastgoed NL wordt u als bezoeker door internationale sprekers uitgebreid voorgesteld aan de businesscase van duurzaamheid.

Deel dit artikel

permalink